Vila 8 Neptun se afla chiar pe faleza Neptun-Olimp, asa ca veti cobori direct din curtea vilei pe plaja. Un motiv pentru care ati veni la Vila 8 Neptun, ar putea fi ca va treziti efectiv la cativa metri de plaja, servind un fresh de portocale, citind stirile pe laptop, total relaxati. Intrerupti poate doar de sunetele de pescarusi si de valurile care se sparg.

Vila 8 Neptun ofera cazare de lux in cele 8 apartamente de 53 de metri patrati fiecare, compuse din salon cu terasa, dormitor, baie si bucatarie complet utilata. Fiecare apartament este dotat cu aer conditionat si Internet Wi-Fi gratuit. La parterul vilei sunt situate 4 apartamente si alte 4 apartamente la etajul acesteia. La parterul vilei veti gasi un monitor cu prognoza meteo si imagini live de pe plaja.

Livingul de 20 mp este dotat cu fotoliu, canapea extensibila, dulap, masuta de cafea, TV plasma Panasonic, Blue Ray DVD Player Panasonic, Internet Wi-Fi gratuit cu trafic garantat, usa terasa oscilobatanta, aer conditionat, senzori de fum, perdea, masa si fier de calcat, plasa insecte si rulou obturant.

Bucataria este dotata cu combina frigorifica (frigider si congelator), cuptor cu microunde, plita electrica, filtru de cafea, set vesela completa, vase pentru gatit si dozator instant de apa calda-rece „La Fantana”, storcator de citrice, mini-balcon (0,88 mp). Balconul este dotat cui 2 fotolii, masuta de cafea si uscator de rufe. Veti putea parca masina pe locul de parcare rezervat la umbra, in curtea vilei, fiecarui apartament al vilei fiindu-i rezervat un loc de parcare. Veit putea lasa copiii sa se joace in curtea linistita si relaxanta, care beneficiaza de sistem de supraveghere video cu monitorizare permanenta. De asemenea, curtea Vilei 8 si iesirea pe plaja sunt securizate.

Totodata, Vila 8 Neptun Olimp este una dintre cele mai exclusiviste vile de lux din statiunea Neptun-Olimp si de pe litoralul romanesc, fiind pozitionata in zona de vile de protocol si de lux din Olimp, in apropierea resedintei Presedintelui Romaniei.

Vila 8 Neptun este aproape de multe locuri deosebite din Neptun-Olimp: terenuri de tenis, de minigolf, o multime de terase si restaurante, piscina si SPA COCOR, Vision Club, printre care si Cherhanaua „Popasul Pescarilor”, Crama „Domeniile Clos de Colombes”.