Vila 21 este amplasata intr-o zona linistita din Venus, in apropierea marii, la doar 2 minute de plaja mers cu masina si 10-15 minute pe jos. O vila cu o priveliste superba catre mare si padurea Comorova.
Vila are in dotare 6 camere duble de lux si 2 suite.

Fiecare camera dubla dispune de baie proprie cu cada, pat matrimonial, televizor LED, interent (wi-fi).

Suitele dispun de baie proprie, pat matrimonial king size, saltea Dormeo Memory Fresh, canapea extensibila, 2 plasme mari de 106cm.

Preturile afisate sunt pentru 2 persoane in camera. La cerere, se mai poate acomoda inca o persoana, contra unui cost suplimentar. Nu se poate oferi pat suplimentar in camera.
Va puteti relaxa sau lua masa in curtea generoasa, unde aveti posbilitatea de a sta pe terasa din fata casei, sau in foisorul din curte.

Posibilitate de locuri de parcare in fata vilei.

Rezervarile se fac prin telefon sau mail, cu cel putin 24 de ore inainte. Sejurul poate fi prelungit, daca turistul doreste, in masura in care camera mai este disponibila;

Pentru rezervare, este necesar un avans de cel putin 30% din plata totala a sejurului. Avansul nu se returneaza!

Check-in incepand cu ora 15:00 si check-out ora 12:00.

In interiorul vilei nu se fumeaza. Proprietatea isi rezerva dreptul de a selecta oaspetii (chiar daca au facut rezervare) deoarece prin telefon nu se poate stabili seriozitatea, bunul simt si decenta clientului. In acest caz, unitatea returneaza clientului banii si este rugat sa plece.

In spereranta ca tot ceea ce am descris mai sus este pe gustul dumneavoastra, va asteptam cu mult drag sa petreceti vacanta la Vila 21!