Rizzo Botique Hotel din Poiana Brasov, judetul Brasov este adapostit printre brazi, situat pe creasta Muntilor Carpati, avand 54 de camere spatioase ce sunt puse la dispozitia oaspetilor, 8 apartamente ce au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiozitatea de o camera de zi, bucatarie sau bar. Rizzo Botique Hotel ofera si piscina acoperita pentru cei ce vor sa se relaxeze, aceasta fiind incalzita si oaspetii putandu-se bucura de asemenea si de sauna si jacuzzi.

Rizzo Botique Hotel va ofera deasemenea si posibilitati diverse pentru conventii, conferinte de afaceri sau evenimente de familie, inclusiv o sala ce poate gazdui pana la 120 de persoane si servicii de catering.
Rizzo Botique Hotel ofera deasemenea si un restaurant ce include o sala de mese eleganta spre o vedere frumoasa padure de brad, o bucatarie moderna de inalta calitate ce permit satisfacerea unei varietati de gusturi si ofera un mic bogat si apetisant pentru a incepe ziua. Rizzo Botique Hotel invita oaspetii ce doresc divertisment sau relaxare la sfarsitul unei zile aglomerate, ofera bauturi si gustari disponibile la barul ospitalier al hotelului, iar in timpul verii oaspetii pot savura o bautura pe fundalul unui mesaj pitoresc.

Rizzo Botique Hotel – cele mai bune conditii de cazare din Poiana Brasov ce pot satisface si gusturile cele mai exigente.