Pensiunea Vranis este situata in inima Bucovinei si se bucura de o pozitionare inedita in mijlocul naturii, Aceasta a fost inaugurata in 2013 si clasificata la 5 margarete si 4 stele pentru restaurant.
La noi gasiti locul ideal pentru relaxare in weekend-uri sau in vacante. Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare in cele 13 camere si 2 apartamente – restaurant de 120 locuri – 2 terase de 30 locuri – parcare 40 locuri. Camerele sunt dotate la standarde inalte, fiind prevazute cu bai proprii, aparat radio in fiecare camera, TV/cablu, telefon in camera si in baie, uscator de par, internet wireless.

Pensiunea Vranis va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat. Aici puteti beneficia de transport de la / la aeroport, spalatorie, serviciu de calcatorie, pentru ca vacanta dumneavoastra aici sa fie un succes din toate punctele de vedere. La Pensiunea Vranis aveti posibilitatea de a participa la excursii, plimbari hipice (calarie, sanie, trasura), iar atunci cand doriti sa petreceti timp cu prietenii in incinta pensiunii, va punem la dispozitie un foisor inchis cu barbeque.