„Pentru putine popoare se gaseste un tinut relativ mic ca acesta in care sa se cuprinda atata frumusete, atata bogatie de astazi si amintiri din trecut asa de imbelsugate, de indepartate si sfinte”. – Nicolae Iorga

Bucovina este printre cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe harta Romaniei, mandrindu-se cu un numar impresionant de biserici si manastiri, cu interesante fresce interioare si exterioare, pastrate inca din timpurile medievale. Pensiunea Voichita reprezinta cea mai buna alegere atunci cand va doriti sa petreceti o vacanta de vis in inima Bucovinei. Aceasta repezinta locul ideal pentru relaxare, fiind plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite, precum si de obiective turistice usor accesibile.
Prin frumusetea locului, caldura si eleganta, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber, Pensiunea Voichita este plasata in topul preferintelor si al aspiratiilor turistilor ce calca meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat.

Pensiunea Voichita dispune de o capacitate de cazare reprezentata de: un apartament cu doua camere, 2 camere triple si 6 camere duble. Acestea sunt amenajate la standarde inalte, imbinand perfect specificul bucovinean cu design-ul modern, fiecare camera din incinta pensiunii fiind dotata cu baie proprie cu dus, TV/cablu, internet wireless.
La parterul cladirii se afla receptia, un bar de zi si un restaurant cu o capacitate de 80 locuri. Aici turistii pot petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi, iar pentru iubitorii de natura Pensiuna Voichita pune la dispozitie o curte plina de verdeata, cu foisor si gratar, unde puteti regasi adevarata caldura a Bucovinei.