Pensiunea Varadia se gaseste pe soseaua de centura a municipiului Oradea, in apropierea Aeroportului International Oradea, din Calea Aradului in directia Bors – Satu Mare.

Se pun la dispozitie, pentru cazare, camere cu 1 pat, 2 paturi si 3 paturi la cele mai accesibile tarife. Fiecare camera fiind dotata cu baie proprie, aer conditionat si televizor.

Pensiunea Varadia dispune si de restaurant unde turistii pot servii mancare gatita cu dragoste. Pensiunea are in componenta si o terasa de vara compusa din 9 filigorii, cu 54 de locuri. Pensiunea Varadia ofera si o sala de conferinte moderna (32 locuri) care va poate fi pusa la dispozitie contra-cost.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, teren de sport, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.