Pensiunea “Valea Mariilor” reprezinta locatia ideala atunci cand hotarati sa vizitati tinuturile minunate ale Bistritei. Pensiunea este situata la confluenta celor doua paraie, Maria Mare si Maria Mica, afluenti ai Somesului Mare, luandu-si numele de la aceste doua cursuri de apa care se impreuneaza chiar in vecinatatea locatiei.

Pensiunea este rezultatul modernizarii unei case traditionale romanesti care si-a pastrat in mare parte identitatea si ofera clientilor un ambient placut cu o combinatie intre rustic si modern, dispunand de camere duble, twin si triple, ce vor oferi turistilor confortul propriului camin.

Pensiunea “Valea Mariilor” reprezinta solutia perfecta pentru relaxare. Aici va puteti bucura de plimbari cu ATV-ul, cursuri de echitatie, plimbari cu sareta sau cu sania trasa de caini, loc de joaca pentru copii, excursii in Muntii Suhard, Rodnei. Pentru ca sederea sa fie si mai placuta la noi, la cerere, oferim mese traditionale, cu produse 100% ecologice din gospodaria proprie.