Pensiunea TACO ofera cazare si sali de mese pentru organizarea evenimentelor festive in Horezu, Valcea. Cazarea in Pensiunea Horezu se face prin cele 43 de locuri repartizate pe 2 apartamente cu doua camere, 11 camere cu doua paturi si 7 camere cu un pat. Pesniunea TACO ofera cazare la standarde inalte, de 4 stele, intr-un total de 20 de camere dotate cu conditionat, mobilier de calitate superioara, televizoar LCD, telefon, internet prin cablu, minibar, baie proprie dotata cu uscator de par si cabina dus cu hidromasaj.

Restaurant TACO ofera posibilitatea organizarii evenimentului dumneavoastra special. Nunta dumneavoastra poate fi organizata in sala special amenajata pentru evenimente festive, unde se pot gazui pana la 350 de persoane intr-un ambient de exceptie. Restaurantul TACO fiind amenajat select cu o capacitate de 100 de persoane.

TACO organizeaza nunti, botezuri, comemorari, petreceri de familie si, bineinteles, petrecerea Revelionului sau a altor sarbatori oficiale. Meniul oferit este bogat in sortimente culinare traditionale si internationale ce vor face deliciul invitatilor dumneavoastra.

Va asteptam.