Pensiunea Saphir din Bistrita Nasaud este situata la intrarea in judet, pe soseaua care leaga Transilvania si Bucovina. Intre magazinele Casa Ambient si Unicarm, Pensiunea Saphir se afla pe Calea Moldovei nr.15c, vis-a-vis de magazinele Lidl si Kaufland. Pensiunea Saphir din Bistrita Nasaud va pune la dispozitie confort si servicii de inalta calitate. Personalul nostru pregatit si calificat va sta la dispozitie pentru a se asigura ca sejurul dumneavoastra este peste asteptari.

Pensiunea Saphir va ofera:
* Restaurant dotat separeu intim, special pentru pentru intalnirile dumneavoastra mai speciale.
* 24 de -camere, acumuland in total 65 de locuri de cazare:
-camere cu un pat (single) – 4
-camere duble (garsoniere) – 3
-camere duble – 6
-camere cu trei paturi – 9
-apartamente cu 4 sau 6 locuri – 4
* propria parcare auto pazita
* Club cu activitati sportive si de relaxare: bowling, biliard, snooker etc.
* Internet in toata incinta, prin tehnologie wireless

Facilitati si servicii: frigider, fax, transport auto, masaj, ping-pong, internet wireless, curte, biliard, acces la bucatarie, gradina, serviciu in camera, terasa, living, bar, spalatorie la dispozitia clientilor, incalzire centrala impreuna cu aer conditionat in fiecare camera, seif.

Bucataria Pensiunii Saphir este in permanenta la dispozitia dumneavoastra. Bucatarii nostri profesionisti va pun la dispozitie o varietate mare de preparate dintre care: porc, vaca, pui, peste, vegetale, fructe, paine facuta in casa, la cuptor.

Vizitati Pensiunea Saphir pentru a intelege cu adevarat insemnatatea ospitalitatii din Bistrita Nasaud. In plus, preturile sunt accesibile pentru toti oaspetii nostri. Accesul animalelor de companie este permis, si se percepe o taxa de 40 lei pentru fiecare animal.