NON STOP, personalul Pensiunii Sanliv Confort va asteapta acolo unde linistea si conditiile exceptionale, corespunzatoare categoriei de confort de 3 stele, va vor asigura o sedere reusita si o atmosfera ca acasa.

Pensiunea noastra combina designul rustic cu cel modern iar spatiul oferit spre închiriere este distribuit astfel:
– la subsol se afla sala de mese, cu o suprafata de 100mp, ideala pentru prezentari, intalniri de afaceri, lansari de produs, organizari interviuri sau pentru alte reuniuni din cadrul firmelor care au ca punct de intalnire cu angajatii din tara Bucurestiul. Acest spatiu este prevazut cu doua grupuri sanitare. Capacitatea maxima a salii este de 68 de persoane (17 mese cu 68 de scaune). Peretii albi ai salii sunt perfecti pentru proiectii.
– la parter se afla receptia, bucataria si 3 camere utilate cu paturi duble si grupuri sanitare proprii
– la primul si la al doilea etaj se afla câte 5 camere cu paturi duble si grupuri sanitare proprii.
Toate camerele au fost astfel mobilate încât sa emane o atmosfera de intimitate si discretie. Pensiunea Sanliv Confort este ideala pentru cei aflati în calatorii de afaceri sau în delegatie în Bucuresti sau pentru întâlniri discrete de protocol.

Intrucat nu oferim mancare punem la dispozitia clientilor bucataria pensiunii care este dotata cu tot ce ii trebuie unei bucatarii.

Ziua hoteliera expira la ora 12:00!!!

Personalul pensiunii isi rezerva dreptul de selectare a clientilor.

Pentru cei care au drum prin Pitesti, avem disponibila inca o locatie, Pensiunea Crisliv, cu aceleasi conditii ca in Bucuresti.