Pensiunea Memory ofera cazare in Sucevita in vecinatatea padurii din inima naturii. Pensiunea Memory se situeaza in una din cele mai frumoase provincii carpatice – Bucovina, in apropierea Manastirii Sucevita. Aerul curat, multitudinea de activitati de recreere, farmecul zonei si privelistea rara face din acest loc unul din cele mai bine cunoscute din tara. Pensiunea Memory va sta la dispozitie pentru o esacapda din lumea urbana, a stresului oferind o oaza de liniste. Pensiunea Memory este dispusa in doua corpuri dupa cum urmeaza:
Memory I este o pensiune catalogata la 3 stele, dispunand de 7 camere duble deluxe si 7 camere duble standard la etajul I al pensiunii, iar la parter se afla restaurantul avand o capacitate de 180 de locuri.
Memory II este o pensiune catalogata la 4 stele, dispunand de 2 apartamente si 8 camere duble, piscina, sauna, sala fotolii vibro-masaj si sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri.

Alaturi de serviciile de cazare, Pensiunea Memory ofera si alte facilitati precum:
Restaurantul, o locatie eleganta cu o capacitate de 180 de locuri, este mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale la cele internationale, indiferent de amploarea evenimentului.

Sala de conferinte , cu o capacitate de 80 de locuri, dotarile aferente (flipchart, ecran de proiectie, video proiector).

Foisor cu o capacitate de 80 de locuri ideal pentru gratarele de vara si petrecerile inserate.

Piscina moderna si o sauna sau fitness si scaune de masaj.