Toate te-nveselesc aici: aerul curat, freamatul padurii, suietul apelor, casele albe presarate printre copaci, infatisarea mândra si voiniceasca a gospodarilor, chipul ruman si luminos al rucarencelor, si portul lor adevarat romanesc, tesut, lucrat si inflorit de mana lor cu o maiestrie pe care nu stiu singure de unde-au invatat-o.

Vedere catre munte, miros de lavanda in camere, muscate la ferestre sunt doar cateva motive pentru a veni la noi.
La Pensiunea Maria turistii vor gasi un ambient in care se intalnesc armonios rusticul si modernul, o atmosfera de caldura si confort, dar mai ales inimi ospitaliere. Pensiunea este formata din parter si doua etaje. La parter, este un living spatios, amenajat cu inspiratie si rafinament, unde pot fi organizate mese speciale cu un numar de 40 de invitati. Acesta este un alt plus al pensiunii noastre, fiind aleasa de companii pentru organizarea de diferite evenimente, team building, training-uri, petreceri.

Deasemenea turistii au la dispozitie o bucatarie moderna complet utilata in care,in conditii de curatenie impecabila, isi pot prepara singuri mesele. Au acces la gospodaria proprie si posibilitatea de a cumpara produse traditionale din zona: branza de burduf, cascaval afumat, oua,lapte, pastrama de oaie,produse din carne de porc, ciuperci murate, zacusca, dulceata si sirop din diferite fructe de padure.