Viata cotidiana este plina de stres si probleme iar din cand in cand avem o nevoie tot mai mare de perioade de relaxare prin intermediul carora sa ne recuperam resursele de energie epuizate.

In acest sens Pensiunea Lacul Linistit vine in intampinarea dumneavoastra cu o propunere foarte avantajoasa care va atinge cu siguranta acest obiectiv. Moneasa este una din principalele atractii ale judetului Arad iar in contextul acestei statiuni oferta Pensiunii Lacul Linistit se deosebeste prin rafinament, cadru natural unic si servicii de cea mai buna calitate.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, internet wireless, crama, rau in curte, internet prin cablu, schimb valutar, se accepta animale, parcare, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte.
Cazare in 14 camere insumand un total de 32 locuri.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.