Pensiunea Krystal este situata langa drumul european 79 Oradea – Deva, la circa 10-15 minute de mers pe jos de strandul Felix-Apollo (cca. 800 m) si la 3-5 minute de mers pe jos de hotel President (aqua park-cca. 200 m).
Este cea mai aproape pensiune de Aqua Park.

Pensiunea dispune de 10 camere dintre care 4 camere triple dotate cu pat matriomonial + pat single, internet wireless, minibar, aer conditionat, baie si tv; 5 camere duble doatate cu pat matrimonial, internet wireless, balcon, baie si tv; 1 apartament cu 2 camere dotat cu pat matrimonial, tv, aer conditionat in fiecare camere, o baie, balcon si bucatarie (este ideal pentru 4 persoane).

Clientii au acces la bucataria pensiunii, la sala de mese si la frigidere. La cerere se poate pune si pat suplimentar in limita paturilor disponibile. Locuri de parcare suficiente si nu in ultimul rand spatiu verde.

Va putem asigura transportul de la gara/autogara/aeroport contra cost (va punem la dispozitie numarul de telefon de la firma de taxi).

Rezervarea se face doar pe baza unui avans si in cazul in care dvs. renuntati la rezervare indiferent de motiv, banii nu se returneaza.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag in cadrul pensiunii Krystal!