Pensiunea Jiul va ofera cazare in Iezureni, la numai 7 km de centrul orasului Tg Jiu, ceea ce ne situeaza in topul celor mai bine amplasate spatii de cazare din Tg Jiu si din zona invecinata, la cele mai bune preturi.

Locatia pensiunii in afara orasului Tg Jiu ne-a permis sa asiguram clientilor nostri un refugiu linistit, dotat cu parcare proprie, care este in acelati timp departe de zgomotul orasului dar si la mai putin de 10 minute de mers cu masina de acesta. Pentru noi linistea si confortul dumneavoastra sunt tot ceea ce conteaza.

Pensiunea Jiul vine in intampinarea clientilor sai cu camere spatioase, atat single cat si double, mobilate cu stil, amenajate conform standardelor europene, dotate cu baie cu cabina de dus in fiecare camera, internet wireless gratuit, incalzire centralizata pentru perioada de iarna si aer conditionat pentru perioada de vara.

Inca de la inceput veti fi intampinati de un personal atent si mereu la dispozitie dvs. Mai avem si un restaurant unde puteti savura o cafea si un mic dejun, un pranz sau o cina. De asemenea va pune la dispozitie un gratar in curte si o masa de ping pong unde va puteti relaxa dupa o zi plina.

Indiferent de sezon, serviciile excelente, dotarile noastre si ospitalitatea specifica orasului, ne recomanda ca destinatia ideala pentru calatorii de afaceri, vizite ale obiectivelor turistice sau pur si simplu pentru a petrece cateva clipe de relaxare in compania celor apropiati. Regiunea este ideala pentru practicarea turismului montan, judetul Gorj abundand de obiective turistice impresionante, printre care mentionam Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Muzeul Judetean Gorj si Muzeul de Arta Gorj, zona muntoasa Ranca, Transalpina, Cheile Sohodolului, Cheile Oltetului , Pestera Muierii, Peştera Polovragi, Mănăstirea Lainici, Manastirea Tismana, Mănăstirea Polovragi si multe altele. Pentru o descriere mai detaliata a acestor obiective turistice va rugam sa intrati pe pagina dedicata acestora din meniul din stanga.

Misiunea noastra este sa cream pentru dumneavoastra o ambiata in care sa va relaxati si sa va bucurati de o sedere deosebita. Noi punem accent pe siguranta si securitatea dumneavoastra, oferind in acest sens cele mai moderne echipamente anti-incendiu si de securitate.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind datele de contact de mai sus.