Pensiunea Grandemi ofera cazare in Gura Humorului – judetul Suceava, in localitatea Bucsoia. Pensiunea Grandemi este situata la 5km de Gura Humorului, intr-o peisagistica montana unica, recomandata ca statiune turistica de munte. Pensiunea inspira o atmosfera de relaxare si confort, situata in mijlocul naturii, la poalele Obcinilor Bucovinene, intr-un cadru natural, cu o frumusete unica.

Pensiunea Grandemi va ofera posibilitatea petrecerii unor clipe linistite, alaturi de prieteni si familie, in mijlocul naturii departe de agitatia cotidiana, departe de aerul greu al urbanismului. Pensiunea Grandemi Belvedere, de 4 margarete, ne invita prin farmecul aparte, sa facem parte din familia Grandemi.

Pensiunea Grandemi ofera cazare in 11 camere duble si 3 camere cu pat dublu plus 1 pat de o persoana, util daca copii dumneavoastra va sunt aproape. Toate camerele au televizor, mobilierul e din lemn masiv, iar de pe balcon aveţi o priveliste minunata asupra peisajului din zona.
La parter se afla restaurantul si terasa de vara. In plus în cadrul pensiunii se afla si o mini partie de schi de aproximativ 300 de metri, in spatele pensiunii, utila atat pentru sanius cat si pentru schiat iarna, mai ales pentru copii.

Pensiunea Grandemi va asteapta.