Pensiunea Floare de Crin este situata intr-o zona geografica de exceptie, aproape de crestele semete ale Raraului, la numai 15 km de Vatra Moldovitei, la 30 km de Manastirea Voronet si la 35 km de Manastirea Humor.

Pensiunea Floare de Crin reprezinta cea mai buna alegere in ceea ce priveste petrecerea unei vacante de vis in inima Bucovinei. Aceasta pune la dispozitia clientilor o capacitate de cazare de 11 camere duble cu pat matrimonial, 2 camere twin si un apartament cu 3 camere. Camerele sunt dotate la standarde inalte, fiind echipate cu bai proprii, TV/cablu, apa calda permanenta, incalzire permanenta.
Tot la Pensiunea Floare de Crin ofera si doua sali de sedinta dotate cu echipament de ultima ora, acestea putand gazdui diverse intalniri, in functie de preferintele clientului.

Restaurantul din incinta pensiunii are o capacitate de 100 de locuri si va ofera cele mai bune preparate din bucataria traditionala, care vor incanta papilele gustative ale gurmanzilor. De asemenea, va punem la dispozitie o terasa si crama cu cate 30 de locuri, iar pentru cei ce doresc sa petreaca timp de calitate in prezenta celor dragi, pensiunea detine si un foisor, unde puteti face un gratar si petrece pana in zori.