Pensiunea Elegance este locul ideal pentru petrecerea unei vacante de vis in inima Bucovinei. Situata in imediata apropiere a Manastirii Humorului, si la doar 7 km de Manastirea Voronet, Pensiunea Elegance va asteapta intotdeauna cu bratele deschise pentru a va oferi clipe de neuitat.

Unitatea dispune de un total de 24 locuri de cazare, grupate in 8 camere duble si 2 apartamente (cu camera zi/dormitor/baie/iesire pe terasa).
Camerele sunt dotate cu baie proprie, balcon, frigider, telefon fix, internet wireless, TV/cablu si room service pentru ca dumneavoastra sa regasiti aici confortul si linistea propriului camin. Pensiunea Elegance pune la dispozitia turistilor un spatiu amenajat pentru servirea mesei cu o capacitate de 40 de locuri si de asemenea, puteti lua masa si pe terasa, inconjurati de mireasma florilor de gradina.
Pentru cei ce doresc sa imbine relaxarea cu mentinerea in forma, va invitam la sauna, sala de fitness si salonul de masaj din incinta pensiunii pentru a va destinde, relaxa si incarca de energie.