Pensiunea Eladi este situata in Statiunea Borsa, judetul Maramures, si se bucura de o pozitionare inedita in mijlocul naturii, intr-un loc retras departe de aglomeratie si stresul cotidian, intre cele doua parcuri nationale Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului.

Pensiunea Eladi este situata la 100 m de soseaua nationala 18, la doar 2 km de centru si la 6 km de partia olimpica de schi sau Cascada Cailor, existand o strada care deserveste doar pensiunea si familia.
Unitatea dispune de 1 camera dubla matrimoniala(nr.6),2 camere duble superioare(nr.2 si 5) si 3 apartamente(nr.1; 3 si 4),care va stau la dispozitie cu cele mai bune conditii si cu confortul propriului camin.
Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie, TV/cablu, balcon, pentru ca dumneavoastra sa petreceti aici o vacanta de neuitat.

Aici puteti petrece seri de poveste langa focul de tabara, sa incercati senzatiile cicloturismului si drumetiilor montane sau sa schiati pe timp de iarna.
De asemenea, locatia dispune de piscina exterioara (5m diametru), minipiscina pentru copii, foisor de vara cu biliard, masa de tenis, spatiu de joaca pentru copii, loc special amenajat pentru gratar, minizoo (in padurea de langa pensiune), minipartie schi in curte, costume traditionale foarte vechi, lucrate manual, pe care turistii le pot imbraca pentru a face sedinte foto.

Va asteptam cu drag!