Pensiunea Dragos Mecu este o pensiune nou intrata in circuitul turistic, in 2011, oferind cazare si locatie ideala pentru o vacanta la munte in zona turistica Ranca. Dragost Mecu este o casa de vacanta aflata la 150 metrii departare de partia de schi, intr-un cadru natural ideal petrecerii unor vacante linistite alaturi de prieteni si familie.

Pensiunea Dragos Mecu ofera cazare in Ranca in cele 14 camere duble, spatioase, cu baie proprie. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, cutie de valori, internet wireless, crama, echitatie, parcare, biliard, spalatorie, room service, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, bar, sala de conferinte, tichete de vacanta Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

La cerere, se pot organiza mese sau micul de jun. Pensiunea Dragos Mecu este un ideal loc pentru organizarea petrecerilor onomastice sau alte genuri de evenimente.