Pensiunea Domeniul Dornei se prezinta ca fiind locatia perfecta pentru cei ce vor sa petreaca momente spectaculoase in zona plina de traditionalism a Bucovinei. Aceasta este situata la poalele Muntilor Bistritei, in Dorna Arini, o regiune de vis, unde puteti regasi adevarata frumusete a Bucovinei, fiind inconjurata de peisaje mirifice, paduri, izvoare limpezi si munti semeti, la o distanta de doar 10 minute de centrul localitatii Vatra Dornei.
Pensiunea Domeniul Dornei este o locatie ce imbina perfect specificul traditional bucovinean cu stilul modern, ce are rolul sa redea turistilor confortul propriului camin.

Camerele pensiunii sunt amenajate la standarde inalte, intr-un stil elegant, fiecare dintre acestea fiind dotate cu minibar, baie proprie, balcon, televizoare led de ultima generatie, cablu tv si internet Wi-fi gratuit.
Partea de gastronomie, condusa de talentatul Chef Viorel Filip, ofera preparate din bucataria traditionala, preparate rare din vanat, precum si mancaruri internationale, gatite la rang de arta culinara.

Ingredientele folosite provin, in cea mai mare parte, din propria ferma ecologica.
Pensiunea este dotata si cu o zona spa de ultima generatie, unde va puteti relaxa si petrece clipe de vis. Aceasta este prevazuta cu: sauna uscata, sauna umeda, piscina interioara cu hidromasaj si vedere panoramica sper muntii din jur, sezlonguri, sala fitness, o gama larga de tratamente de tip masaj.

Pentru copii, exista un loc de joaca atent amenajat, precum si un serviciu permanent de supraveghere, asigurat de personal calificat.