Pensiunea Daniela este localizata in comuna Corbeni, pe drumul national numit Transfagarasan. Pensiunea Daniela isi desfasoara activitatea de o perioada indelungata, astfel conferindu-i experienta necesara in domeniul cazarii in pensiuni. Pensiunea Daniela Transfagarasan se afla la 800m altitudine, intr-o zona muntoasa cunoscuta pentru peisajele sale naturale si frumusetea neatinsa de industializare.

Pensiunea Daniela ofera Cazare pe Transfagarasan, intr-un cadru natural deosebit, oferind momente de relaxare deplina in mijlocul naturii, fiind un loc perfect pentru petrecerea unui weekend alaturi de familie sau prieteni.
Capacitatea de gazduire a Pensiunii Daniela este de 15 locuri distribuite in 8 camere. Dotarile camerelor Pensiunii Daniela includ baie proprie cu cabina de dus, balcon, TV, incalzire centrala dar si incalzire pe sobe. Pensiunea Daniela pune la dispozitie o sala de mese incapatoare, cu o capacitate de servire mare pana la 20 persoane. Sala de mese este completata perfect de bucataria pensiunii fiind complet utilata si disponibila accesului turistilor. Pensiunea Daniela poate oferii si meniuri in cadrul sederii in cazare, incepand de la mic dejun, pranz sau cina.

In timpul petrecut la Pensiunea Daniela se pot accesa facilitati precum living incapator pentru petrecerea timpului liber, terasa cu o vedere minunata, gratar si foisor, parcare si locuri de joaca destinate copiilor. Obiectivele culturale si turistice ce pot fi vizitate in timpul sederii la Pensiunea Daniela Transfagarasan sunt Cetatea Poienari, Manastirea Curtea de Arges, Drumul cunoscut international – Transfagarasan, Ruinele Bisericii San Nicoara, Muzeul Municipal si Gara Regala Curtea de Arges, Brajul si Lacul Vidraru, Raul Arges, Pastravaria Albesti. Raul Arges ofera posibilitatea impatimitilor pescuitului sansa de a se etala prin capacitatile acestui sport. Astfel invitatia este lansata pentru a petrece momente de neuitat in compania Pensiunii Daniela – Cazare Transfagarasan.