La 16 km de Sibiu pe drumul care duce la Paltinis veti gasi Pensiunea Curmatura Stezii asezata pe malul stang al Vaii Stezii la circa 3 km vest de Rasinari.

Aflata intr-un loc de poveste la poalele muntelui Cindrel, calificata la categoria 5 si 2 margarete , pensiunea va ofera conditii exceptionale de cazare, masa intr-un cadru natural si montan. Este perfecta pentru desfasurarea tuturor evenimetelor importante din viata dumneavoastra, avand o capacitate totala de 69 locuri ( 24 camere in pensiune si 7 casute ). Pensiunea de 2 margarete detine 8 camere: 3 duble twin cu baie comuna, 4 duble matrimoniale cu bai proprii, 1 tripla cu baie proprie, 7 casute camping.

Pensiunea detine 16 camere: 6 duble twin, bai proprii cu hidromasaj, 4 duble matrimoniale, bai proprii cu hidromasaj, 4 triple, bai proprii cu hidromasaj, 2 apartamente cu, bai cu jacuzzi. De asemenea se acorda reduceri pentru persoanele al caror sejur depaseste cinci nopti de cazare si servesc masa in regim de pensiune completa sau demipensiune. Restaurantul pensiunii are o capacitate de 90 de locuri. Terasa de vara are o capacitate de 70 de locuri. Sala de conferinte dispune de 60 de locuri.

Pensiunea Curmatura Stezii este tot ce va trebuie pentru o vacanta de vis,va ofera posibilitatea de a va bucura de aer curat de liniste, de intimitate dar si de bucate traditionale romanesti 100% naturale.

Servicii De Cazare

CAZARE 3 MARGARETE

cazare camera single
cazare camera dubla
cazare camera dupla jacuzzi
cazare camera tripla
cazare apartament

CAZARE 2 MARGARETE

cazare camera single
cazare camera dubla
cazare camera dupla jacuzzi
cazare camera tripla
cazare apartament

CAZARE CAMING

cazare camping