Pensiunea Coralia este data in folosinta din anul 2002. Contine 16 camere duble si 2 camere triple repartizate pe p + 2 etaje + mansarda care contine living, bucatarie cu o capacitate de 25 persoane – pensiunea este situata intr-un cartier nou, zona linistita in apropierea complexului Steaua de Mare – distanta pana la plaja este de 350 metri – la 100 metri distanta se afla baza de tratament „Steaua de Mare”

Camera este Dotata Cu:

– racitor in camera
– aer conditionat
– baie proprie
– internet wireless
– cablu tv

Cazare: parcare in fata pensiuni, curte, terasa, bar, gratar, bucatarie cu acces limitat, transport auto din gara eforie nord pana la pensiune. Copii pana la 8 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu parintii (fara pat suplimentar). In cazul in care se solicita pat suplimentar se percepe 30% din tariful de cazare pentru un adult. La solicitarea dvs de rezervare (telefonic, fax sau prin e-mail), se trimite un avans de 30% din totalul sumei intregului sejur in contul administratorului Bratoveanu Sebastian.

Va punem la dispozitie contul: RO08RZBR0000060008072201, Raiffeisen (sucursala Eforie); dupa care se confirma plata la nr de tel/fax. 0241-742280 sau mail bratosebi@yahoo. Com. Din acel moment aveti locul rezervat. Efectuez transport de persoane la cererea turistului pe rute interne/externe, pe litoral, circuite afaceri, transferuri aeroport, cu un Mercedes Sprinter de 8+1.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, room service, terasa, gratar/barbeque, living, bar, sala de conferinte Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV

Capacitate: 36 locuri in 18 camere