Pensiunea Coliba Drumetului din statiunea Vatra Dornei este situata la baza partiei de schi de la telescaun, strada Negresti nr. 50 B. Pensiunea Coliba Drumetului este o constructie in stil rustic, clasificata la 4 stele cu o capacitate de 9 camere duble cu baie proprie, recent inovata spre a atrage turistii care doresc sa isi petreaca un concediu sau o vacanta la munte, inconjurati de linistea si intimitatea naturii.

Facilitati cazare:
frigider in unitate, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, echitatie, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada.

Facilitati camere:
internet in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Oaspetii au la dispozitie o bucatarie complet utilata, o terasa cu gratar si jacuzzi (care poate fi folosit inclusiv in sezonul rece) si camere confortabile.

Va asteptam la Pensiunea Coliba Drumetului pentru a descoperi frumusetea naturii si aerul rece de munte, a uita de grijile cotidiene si de zgomotul orasului, toate acestea intr-un cadru intim si rustic.