Pensiunea Catalina este o pensiune deosebita pe plaiuri bucovinene, situata in Vatra Dornei la 50 de metri de Cimitirul Eroilor.

Pensiunea Catalina este o constructia noua, moderna si in acelasi timp rustic,situata intr-un amplasament de exceptie, departe de zgomotele orasului, deasupra raului Bistrita. Cabana este realizata intr-o conceptie unitara, imbinand elementele constructive traditionale cu interioarele moderne.

Avantajul cazarii la Pensiunea Catalina din Vatra Dornei este oferit de cunoasterea ospitalitatii unor gazde de buna calitate, cunoasterea altor iubitori de drumetii montane si calatorii si nu in ultimul rand de cunoasterea mediului inconjurator. De aici, se poate urca pe masivul Giumalau (1859 m.), puteti ajunge pe Rarau (1647 m.) trecand prin Cheile Zugrenilor, sau pe Varful cu Dor (1301 m.). Se poate vizita Parcul National Calimani, de unde se pot admira peisaje de o frumusete deosebita, numeroase manastiri vechi, precum si alte localitati traditionale si celebre.

Pensiunea Catalina dispune de 7 camere complet mobilate, 5 camere duble si 2 tip apartament. Fiecare camera este dotata cu televizor si cabluTV, incalzire centrala si baie proprie cu apa calda si apa rece non-stop. Cabana dispune de un living spatios unde se poate servi masa, dotat si cu televizor , salon pentru socializare unde se pot juca diverse jocuri de societate si o sauna pentru amatori. In curte este un un foisor cu terasa de unde puteti admira peisajul in timp ce serviti masa.