Pensiunea Casa Luca ofera cazare in Voronet, Gura Humorului – Suceava, in 3 cladiri: Vila Luca, Cabana Vanatorului si Foisorul. Pensiunea Casa Luca este locul unde de fiecare data cand doriti sa evadezi in natura si de fiecare data cand doriti sa uiti de agitatia cotidiana, de zgomotul urbanismului, de stresul cotidian, de grijile si problemele ce te framanta exista un loc in Romania ce va asteapta cu drag.

Vila Luca are 3 camere si detine la parter bucatarie, living spatios, o baie de serviciu iar la etaj 3 camere, fiecare cu baie proprie, televizor si balcon. Vila mai dispune de foisor, gratar, leagan, loc de joaca pentru copii. Cu mobilier si dotari moderne, vila poate satisface cele mai exigente gusturi. Daca de obicei pasii te poarta undeva la munte, nu ai avea cum sa nu te indragostesti de locurile si activitatile pe care ti le propunem si sa nu iti doresti a le revedea sau retrai cat mai curand. Vila Luca este o oaza de civilizatie intr-un cadru natural de o frumusete rapitoare.

Cabana Vanatorului va invita sa petreceti un sejur de vis, punandu-va la dispozitie 6 camere si 2 bai(cate una pe fiecare nivel); la parter se afla bucataria, livingul, o baie si doua camere, iar la etaj se afla 4 camere si o baie. Livingul si camerele sunt prevazute cu televizor. Curte mare, foisor, gratar,protap, leagan, terasa, loc de joaca pentru copii. Cabana ofera turistilor aflati in cautare de cazare la munte, discretie, confort si conditii de cazare de exceptie, intr-un cadru de munte, rapitor si autentic.