Pensiunea Casa Elvira, proprietatea familiei Baies din comuna Vama, avand drum instoric spre Manastirea Vatra Moldovitei, la 100 metri de raul Moldovita, afluentul legendarei ape a Moldove, se afla intre Sfintele Manastiri din Bucovina(15 km de Vatra Moldovitei, 20 km de Manastirea Voronet, 25 km de Manastirea Humor si 25 km de crestele semete ale Raraului).

Pensiunea Casa Elvira ofera cazare in Bucovina pe parcursul anului, dar si in perioadele speciale ale anului(1 Martie, 8 Martie, Sarbatorile de Paste, 1 Mai, Craciun sau Revelion), avand o capacitate totala de 30 locuri un 4 suite si 8 camere duble. Pensiunea Casa Elvira are servicii diverse precum cele de masa, oferite intr-un salon multifunctional cu semineu, cu capacitatea de 40 locuri, instalatie de sonorizare, video-proiector si plasma TV.

Pensiunea Casa Elvira ofera posibilati variate de petrecere a timpului liber, atat iarna(partia Soimul din Gura Humorului) cat si vara(excursii in nordul Bucovinei sau drumetii in muntii din zona).
Pensiunea Casa Elvira – promitem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca dumneavoastra sa uitati pentru catva timp de grijile zilnice!