Datorita stresului cotidian creste nevoia de o solutie pentru petrecerea unor clipe de relaxare, momente prin intermediul carora ne recuperam resursele de energie. In acest sens noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta foarte avantajoasa care va atinge cu siguranta acest obiectiv. Pensiunea Calinesti este una din principalele oaze de relaxare din imprejurimile municipiului Pitesti, dar si o atractie turistica locala.

Daca ne vizitati o singura data va garantam ca va vor incanta personalul nostru de o pregatire excelenta, conditiile de cazare si calitatea superioara a produselor oferite. Toate acestea vor reusi cu succes sa intregeasca un concept care are capacitatea sa va ofere o stare de spirit reconfortanta. Pensiunea Calinesti se afla la 5 minute de Pitesti, in localitatea Topoloveni, accesul catre pensiune fiind asigurat de un drum asfaltat si scurt, de la parasirea drumului pricipal.

Cadrul natural si turistic combinate cu facilitatile deosebite oferite de pensiune si caldura proprietarilor fac ca un sejur petrecut la Pensiunea Calinesti sa lase cele mai placute amintiri. Situata departe de agitatia urbana, pensiunea dispune de un lac cu o suprafata generoasa, populat cu peste. Acesta va sta la dispozitie in cazul in care sunteti pasionati de pescuit, sau, daca nu, va puteti relaxa la soare, lasandu-va prada frumusetii si aerului curat specifice acestui loc minunat.

Pensiunea Calinesti pune la dispozitia clientilor sai, spatii de cazare moderne, restaurante a-la-carte cu o capacitate generoasa de gazduire, terasa acoperita, terasa in aer liber, gratar, debarcader, spatiu amenajat pentru pescuit, parcare privata, internet wíreless, room-service, telefon, internet, fax. Pensiunea Calinesti, organizeaza la cerere intalniri, receptii, cu diferite tematici, conferinte. Pensiunea Calinesti se poate transforma in locul ideal pentru nunti, botezuri, petreceri private sau aniversari.