Pensiunea Bianka este amplasata in apropiere de orasul Buzau.
A fost special amenajata într-o zona cu acces usor si rapid spre principalele puncte de atractie din regiune, pentru a oferi turistilor libertatea de a se bucura de peisajul pastoral, fara a ingradi oportunitatile de vizitare zilnica a obiectivelor turistice din zona.

Pensiunea se afla la 3 km de Buzau, pe drumul European E85, intre Buzau si Ramnicul Sarat.
Oaspetii nostri au in permanenta la dispozitie 30 de locuri de cazare, în 15 camere complet utilate cu mobilier si accesorii de cea mai buna calitate.

Cazare:
Pensiunea dispune de:
10 camere matrimoniale – ce dispund de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu, internet 5 camere duble – ce dispund de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu , internet

Toate camerele sunt dotate cu:
-grup sanitar propriu
-TV cu televiziune prin cablu
-incalzire centrala
-apa calda
-cabine de dus
-internet

Facilitati Pensiune:
-restaurant cu specific romanesc avand o capacitate de 300 locuri
-bar non-stop
-terasa
-parcare
-jocuri de societate: sah, table, rummy, monopoly, jocuri de carti

Servirea mesei, incluzând mic dejun, prânz si cina (sau la alegere) se face în incinta salonului-restaurant, intr-un spatiu aerisit, rusticti placut, cu o capacitate maxima de aproximativ 300 de locuri. Meniul cuprinde preparate diversificate ale bucatariei traditionale romanesti servite cu generozitate si bun-gust. La cerere, sunt oferite si meniuri personalizate pentru oaspetii cu regimuri alimentare speciale sau vegetariene.