Pensiunea Alunis Sadova dispune de capacitate de cazare crescuta. La parter avem salon cu o capacitate de 30 de persoane, bar, bucatarie moderna, doua bai puse la dispozitia musafirilor. Etajul I: trei camere (una cu pat matrimonial si doua cu pat dublu, toate cu baie proprie cu cabina de dus ) si un apartament ( cu pat matrimonial, living, baie cu cabina de dus cu hidromasaj). Pe holul etajului se afla amplasate fotolii pentru recreere. – Mansarda: trei camere (una cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus,una cu pat matrimonial ,canapea extensibila si baie pe hol si ultima, cu pat matrimonial, baie pe hol si cu o suprafata de circa 10 mp), hol cu canapele pentru recreere.

Asezat în partea de vest a judetului Suceava, spatiul geografic al comunei Sadova se suprapune peste bazinul hidrografic al pîrîului Sadova, afluent al rîului Moldova, fiind situat în marea subunitate flzico-geograficâ a Obcinelor Bucovinei, subunitate bine individualizata în nord-estul Carpatilor Orientali. Intersectia paralelei de 47 grade si 30 minute latitudine nordica cu meridianul de 25 grade si 39 minute longitudine estica, defineste pozitia matematica a comunei Sadova, fapt ce-i confera un climat nordic temperat cu puternice influente baltice si est continentale.

Teritoriul comunei Sadova se întinde de-a lungul pîrîului cu acelasi nume al carui curs este orientat pe directia nord-vest-sud-est pe o lungime de 11 km, încadrat la nord-est de Obcina Feredeului, pe o portiune cuprinsa între vîrful Pietris si vîrful Curmatura Boului, unde face hotar cu comuna Vatra Moldovitei. În partea de sud si vest limita se suprapune râului Moldova, trece peste Muncel, urmând creasta complexului muntos Lucina – Muncel pâna la vîrful Macies, pe o lungime de 10 km., învecinându-se cu comunele Pojorîta si Fundu Moldovei, iar la nord limita este situata pe culmile joase Ardeloaia si Runculet, care separa sectorul sudic de sectorul central al culoarului depresionar si face hotar cu comuna Breaza. Gura vaii Sadova se largeste spre sud-est pâna la Pîrîul Morii, care o desparte de municipiul Câmpulung Moldovenesc, între aceste limite, comuna Sadova ocupa o suprafata de 67,86 kmp. Tinând cont de cadrul natural se pot surprinde trasaturile caracteristice ale acestuia si modul în care oamenii au stiut sa-l foloseasca si sa-l transforme potrivit nevoilor si posibilitatilor lor.