Pensiunea Alessia din Suceava, judetul Suceava, este situata intr-un cadru mirific in inima Bucovinei, la circa 1 km de orasul Suceava, aceasta fiind clasificata la categoria de 4 margarete. Pensiunea Alessia va invita sa petreceti clipe de neuitat, fiind inconjurati de tot ceea ce inseamna traditional dar si elegant in acelasi timp, gasind imbinarea perfecta a bunului gust, a rafinamentului cu traditionalul specific romanesc.

Pensiunea Alessia este locul ideal pentru ca dumneavoastra sa va relaxati, putand scapa de zgomotele zilnice ale orasului, putand petrece un week-end sau o vacanta ideale, dar puteti deasemenea avea si intalniri de afaceri.
Pensiunea Alessia dispune de 36 de locuri de cazare dispuse in 18 camere: 13 camere duble twin si 5 camere matrimoniale, toate acestea fiind dotate cu: bai proprii, TV, telefon fix, internet WI-FI cu acces neparolat, minibar dotat.

Pensiunea Alessia ofera prin eleganta pensiunii, calitatea serviciilor si diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber o cazare de vis si un sejur de neuitat in inima Bucovinei.