Pensiunea Acasa In Bucovina reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Locatia este situata imediat dupa iesirea din Statiunea Turistica Gura Humorului, pe drumul pitoresc care duce spre Capu Campului.

Pensiunea Acasa In Bucovina se bucura de o pozitionare inedita, pe malul drept al Raului Moldova, intre Masivul Stanisoara si Obcina Mare a Bucovinei si va asteapta cu un domeniu turistic extrem de atragator, intins pe o suprafata de 5 hectare, un loc cald si primitor, unde Bucovina se afla, cu adevarat, la ea acasa.
Pensiunea Acasa In Bucovina ofera cazare in 4 camere duble, dotate la standarde inalte, fiecare fiind prevazuta cu baie proprie si TV/cablu.

Tot la aceasta pensiune aveti la dispozitie un restaurant cu 100 de locuri si terasa exterioara, pentru a petrece clipe de neuitat in timp ce va delectati cu cele mai bune mancaruri si bauturi.
De asemenea, gasiti aici un foisor cu gratar si un spatiu mare de joaca pentru copii pentru a va distra in compania celor dragi, transformandu-va vacanta intr-una de vis.
Pensiunea pune la dispozitie o stana traditionala cu produse specifice, o ferma de animale, cai de rasa, lipitani si gospodarie agricola – oferim in permanenta produse alimentare proaspete, din propria gospodarie!