Motel Sheriff din Bistrita Nasaud, se afla la marginea orasului Bistrita, la o distanta de doar 2 kilometri de centru si 5 kilometri de gara. Motelul Sherif ofera cazare in Bistrita Nasaud in 22 de camere, avand o capacitate maxima de 60 de locuri. Experienta noastra de 20 de ani are ca rezultat Motelul Sheriff, oferte de cazare in Bistrita Nasaud la inaltimea oricarei asteptari, conditii de trei stele, un look modern, si personal orientat spre satisfacerea nevoilor clientilor.

Motel Sheriff ofera oaspetilor sai cazare si un sejur placut si comod, in camere spatioase, modern utilate, decorate cu podea si birou din lemn, instalatii sanitare moderne cu halate de baie, papuci si alte articole necesare, dotare aer conditionat, internet prin wireless si TV.

Tot la Motel Sheriff aveti la dispozitie retete culinare delicioase, mancaruri traditionale din regiunea Bistrita Nasaud, toate preparate si servite in propriul restaurant sau propria terasa, de personal calificat si profesionist. Dupa o masa servita in restaurantul Motel Sheriff, va puteti indrepta spre barul din incinta hotelului, unde veti fi tratati cu aceeasi caldura si ospitalitate.

Motelul Sheriff dispune de receptie deschisa non-stop catre dumneavoastra. Pe langa cazare si mancare, Motel Sheriff va ofera inchiriere de biciclete sau masini, parcare publica gratuita, servicii de schimb valutar si informatii turistice.

Motelul dispune de o sala de receptie si o sala de conferinte proprie, cu capacitate de 40 de persoane, unde va puteti desfasura evenimentele intr-un aer de profesionalism si stil. Echipa Motel Sheriff va asteapta cu portile deschise, cea mai buna oferta de cazare in Bistrita Nasaud.