Staţiunea Eforie Nord este recunoscută pentru proprietăţile terapeutice ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol. Hotelul Europa este excelent localizat între Lacul Techirgiol şi Marea Neagră. Centrul de sănătate Ana Aslan din incinta Hotelului Europa efectuează analize personalizate şi recomandă tratamente adecvate pentru fiecare pacient. Locaţia noastră are ceva de oferit întregii familii, copiii putându-se juca la Kid’s Club. Hotelul Europa dispune de 221 camere, dintre care 11 apartamente, toate cu balcon şi vedere la mare.

Recepţia Hotelului Europa este disponibilă 24 de ore din 24, iar personalul bine pregătit vorbeşte fluent engleza, franceza, germana şi rusa. Centrul de Conferinţe poate găzdui până la 600 de persoane Hotelul Europa este situat in centrul statiunii Eforie Nord, langa Lacul Belona, la 150 m. distanta de plaja si dispune de 564 locuri repartizate pe 11 etaje in : 80 camere matrimoniale, 80 camere duble twin, 40 camere connecting: camera dubla twin si o camera dubla, separate printr-o usa comunicanta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie proprie, uscator de par, priza aparat ras, minibar, TV cablu/satelit, balcon (terasa) si telefon. Alte facilitati de care veti beneficia la Hotel Europa: restaurant, gradina–terasa, piscine exterioara dotata cu bar, plaja privata, sezlonguri, umbrele, barul de la Ana Yacht Club, baza de tratament ultramoderna, 2 baruri, sala de conferinte, parcare exterioara si subterana. Aici veti gasi unele dintre cele mai bune conditii de cazare, relaxare si tratament de pe litoralul Marii Negre.

Centrul Ana Aslan Health Spa, aflat in imediata apropiere a hotelului, va ofera tratamente de infrumutesare, relaxare si sanatate combinand factorii naturali de cura specifici zonei litoralului romanesc, apa sarata si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, cu o serie de proceduri moderne de tratament, produsele folosite fiind de la Gerovital si Aslavital, precum si alte produse internationale.