Hotelul Mari Vila Bucuresti, este un hotel de 4 stele pozitionat in sud-estul capitalei, in apropierea unora dintre marile centre comerciale din cartierul rezidential Pallady Towers. Situat la scurta distanta de Autostrada Soarelui (A2), Mari Vila, este hotelul perfect pentru oameni de afaceri. Ca oaspeti ai hotelului Mari Vila aveti avantajul de a fi amplasati la mica distanta de soseaua de centura, avand astfel posibilitatea de a evita centrul foarte aglomerat al orasului Bucuresti. Hotelul Mari Vila ofera oaspetilor spatii si conditii de relaxare, cat si locatii pentru evenimente si activitati profesionale, toate acestea intr-un aer de eleganta si stil.

Saloanele Hotelului Mari Vila va ofera experiente de neuitat, si pot fi alegerea ideala pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, devenind cu usurinta un loc in care va veti dori sa reveniti.

Hotelul Mari Vila pune la dispozitie personal profesionist, alcatuit din oameni cu experienta in organizarea evenimentelor si bucatari renumiti, cat si o gama larga de servicii, meniuri variate si personalizabile, aranjamente decorative moderne si catering pentru evenimente.
Experienta si parerile clientilor, ne recomanda!