Hotelul Laguna 2 stele este situat in Eforie Nord in parcul de linga Lacul Belona, la 150m de plajele Vraja Marii si Belona -distanta reala, ce poate fi parcursa pe jos, in aprox. 3 min ; la 50m de Baile Reci de namol de la lacul Techirghiol;la 300m de baza de tratament Traian, la 400m de centrul statiunii, la 200m de gara.

Locatia excelenta nu este singurul atu ci si spatiile largi: receptie primire turisti de 60mp, camere de 16mp, 18mp, 25mp, in functie de nr de locuri, holuri spatioase si luminoase, casa scarii cu o latime de 4m, care nu este in spirala ci are platforme de odihna si trepte line de urcare, gradina cu flori in fata unitatii, terasa spatioasa de 120mp cu mese, scaune si umbrele, gradina cu gazon si loc de joaca pentru copii, bucatarie separata de corpul cladirii de 40mp. Din dorinta de a creea o atmosfera intima si linistita unitatea nu are bar si nici restaurant.

Dotari generale : Cazarea se face in 31 de camere, receptie, terasa dotata cu mese, scaune si umbrele la dispozitia exclusiva a turistilor cazati, gradina, curte, bucatarie, loc de joaca pentru copii, apa calda permanent- centrala termica proprie, internet wireless, aer conditionat, parcare locuri limitate.

Dotari camere :pot fi duble(cu pat matrimonial), triple(un pat dublu si un pat de o persoana), sau cu 4 locuri(2 paturi duble). Toate camerele au bai proprii cu dus, Tv, cablu tv, frigider, pardoseli de gresie sau mocheta, balcoane sau terase. Jumatate din nr. Total de camere au si aer conditionat

Servicii fara costuri suplimentare :cazarea unui copil sub 12 ani impreuna cu parintii in camera cu 2 locuri, acces la internet, gradina, gratar, bucatarie, terasa, parcare, informatii turistice, informatii program mijloace de transport in comun, solicitare taxi, solicitare trezire la o anumita ora.
Accesul animalelor de companie de talie mica este permis, cazarea facandu-se la parterul unitatii.

Pentru rezervare este necesara achitarea contravalorii primei nopti de cazare intr-un cont pe care il punem la dispozitie dupa confirmarea rezervarii. Anularea rezervarii trebuie anuntata cu minimum 7 zile inainte de data inceperii sejurului, avansul fiind restituit la maximum 3 zile de la data instiintarii