Hotelul Caro Parc este amplasat in nordul sectorului 2 din Bucuresti, la numai 400 de metri de lacurile Colentina si Tei. Restaurantul hotelului serveste o gama larga de mancaruri internationale.

Facilitatile camerelor Hotelului Caro Parc includ aer conditionat, TV prin cablu si baie privata cu dus sau cada. Toate unitatile de cazare ofera serivicii pentru prepararea de cafea, precum si articole de toaleta gratuite. Unele au balcon si vedere la gradina amenajata din curte sau la Bulevardul Barbu Vacarescu.

Hotelul Caro Parc ofera un club de sanatate, disponibil la un cost suplimentar, unde oaspetii se pot relaxa cu masaje, sauna umeda si uscata si la alte facilitati de plaja in aer liber. O piscina, un centru de fitness si diverse activitati sportive sunt disponibile la un cost suplimentar.

Receptia are program nonstop, iar aici se ofera servicii de inchiriere de biciclete. La cerere este disponibil un serviciu de transfer pentru Aeroportul Otopeni, aflat la 11 km, la un cost suplimentar.

Statia de metrou Aurel Vlaicu este la 15 minute de mers pe jos de hotel.

Sector 2 este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de cumparaturi, muzee si arhitectura.