Hotel Zytto este un hotel de 3 stele din Slatina, judetul Olt, ce ofera servicii de cazare in standarde inalte ce depasesc cele 3 stele atribuite ajungand la patru stele.
Hotelul, nou construit, poarta amprenta lui Razvan Rat, toate detaliile fiind ridicate la cele mai inalte exigente ale stilului si rafinamentului.

Hotel Zytto isi asteapta clientii in cele 23 de camere de cazare totalizand un numar de 46 locuri posibile de cazare.
Dotarile serviciului hotelier oferit de Hotel Zytto includ aer conditionat, LCD si cablu TV, telefonie fixa si internet in camere, alaturi de toate dotarile necesare unei sederi placute si incantatoare.

Restaurantul hotelului, pe langa rolul de a deservi clientela Hotelului Zytto, serveste si la organizarea celor mai reusite evenimente festive.
De asemenea, va punem la dispozitie o sala de conferinte moderna, ideala pentru organizarea conferintelor si intalnirilor business sau oricarui alt tip de intalniri.
Pentru timpul dumneavoastra liber, Hotel Zytto are pus la dispozitie o sala de club si bowling unde se pot petrece momente placute si distractive, o piscina moderna, spatii de practicare sport precum fotbal, tenis in aer liber dar si tenis in sala acoperita, sala de fitness si forta, sauna si bazin de recuperare. Totul creeat pentru a oferii serviciile complete de gazduire turistica si nu numai.