Hotel Vis din Eforie Nord, judetul Constanta, este un concept nou de cazare in Eforie Nord, acesta deschizandu-si portile pe data de 9 iulie 2012, fiind situat pe malul lacului Belona, avand o priveliste superba, atat la lac, cat si la mare.

Hotel Vis ofera facilitati si conditii diverse de cazare de 4 stele, acesta reusind sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi, avand 8 camere triple, 22 de camere duble, toate fiind foarte spatioase(24-25 mp), dotate si utilate ultramodern, mobila noua moderna, balcon cu vedere spre mare.

Hotel Vis se afla la doar un minut de mers pe jos distanta de celebrele Bai Reci ale lacului Techirghiol, cunoscut pentru proprietatile curative a le namolului, astfel incat dumneavoastra puteti imbina turismul de odihna si relaxare cu cel balnear, Hotel Vis fiind pozitionat fix in locul perfect pentru ca dumneavoastra sa dispuneti de aceste conditii.

Hotel Vis dispune deasemenea si de lift de ultima generatie cu panorama catre lacul Techirghiol, bar de zi, salon mic dejun cu 50 de locuri, terasa pe partea cu lacul de 30 de locuri, aceasta oferind o vedere superba catre lac si mare.

Hotel Vis – cele mai bune si placute conditii de cazare din statiunea Eforie Nord.