Hotel Unique Bucharest este situat central, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice si de afaceri din Bucuresti. Hotelul Unique este nou, punand la dispozitia clientilor dotari de 4 stele. Turistii care aleg sa se cazeze in capitala Romaniei vor beneficia de dotari si servicii de calitate la nivel international.

Pozitia sa centrala, dar si serviciile garantate de managementul bazat pe experienta in domeniu, ce se preocupa indeaproape de fiecare client, sunt ideale atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care vin sa viziteze Bucharest City. Indrazniti si sunati pentru a rezerva cazare la cel mai bun pret in centrul Bucurestiului.
Turistii se vor simti bine in ambienta creata prin gustari si bauturi fine puse la dispozitia lor si un loc linistit pentru a se odihni in confortul din camerele de hotel.

Camerele hotelului sunt foarte spatioase si veti beneficiaza din plin de lumina naturala si vederea panoramica in cadrul unui boutique hotel ce situeaza clientul pe primul plan.
Hotel Unique Bucharest pune la dispozitia clientilor o sala de conferinte modern echipata, pentru organizarea de conferinte, sedinte, seminarii dar si petreceri private.
Avand o capacitate de 50 persoane in aranjament “TEATRU” si 26 persoane in aranjament “U SHAPE”, dotata cu mobilier ultramodern Sala de Conferinte raspunde celor mai inalte cerinte in domeniul intalnirilor de afaceri.

Hotel Unique dispune de 15 camere, dintre care:
14 camere duble cu pat matrimonial;
1 apartament cu vedere panoramica.

Toate camerele sunt dotate cu mobilier ultramodern, sistem de climatizare reglabil, birou de lucru, minibar, internet gratuit de mare viteza, televizor conectat la cablu, telefon international, uscator de par, baie cu dus sau cada. Accesul in camerele hotelului se realizeaza pana la etajul 4 cu liftul silentios functionabil in permanenta.