Trianon, hotel central in Bucuresti, clasificat 3 stele, va ofera cazare in 35 de camere de hotel de hotel pentru afaceri si vacanta la cele mai bune preturi din România. Hotelul Trianon va ofera cazare în camere – standard, superior si apartamente – spatioase si elegant decorate. Un adevarat refugiu pentru relaxare care dispune de un restaurant-bistro cu specific franzutesc si românesc, Hotel Trianon Bucuresti situat central langa parcul Cismigiu, in sector 1, este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica. Hotelul nostru de 3 stele in Bucuresti va sta la dispozitie cu servicii de mic dejun, catering si salile de conferinte pentru a organiza orice tip de evenimente – cursuri, training-uri, workshop-uri, expozitii, conferinte.

Hotelul ofera acces rapid în vizita dumneavostra spre cele mai frumoase obiective turistice ale orasului Bucuresti. De asemenea hotelul Trianon Bucuresti este locul ideal pentru oamenii de afaceri, excursionisti, familii in vacanta si grupuri de prieteni oferind toate facilitatile si serviciile oricarui hotel de 3 stele din România.
Cu finisaje noi si moderne, hotelul nostru este dotat cu toate facilitatile necesare unui client ca sa se simta confortabil ca la el acasa.