Hotel Siqua a fost inaugurat in anul 2006 si a fost conceput ca un Boutique Hotel, cu toate ca serviciile prompte, camerele mari si spatioase, precum si dotarile hotelului depasesc standardele unui hotel de 4 stele, din dorinta de a gazdui si oaspetii care nu pot beneficia de serviciile unui hotel de peste 3 stele, din motive ce tin de regulamentul intern al companiei acestora, a fost clasificat la 3 stele.

Hotelul Siqua este situat in apropierea Operei Nationale si Facultatii de Drept, dar si a Clubului „Silver Church” si a Palatului Parlamentului. Dotarile standard ale Hotelului Siqua includ servicii precum Internet WI-FI gratuit, camere pentru nefum?tori, geamuri functionale, acces cu cartela magnetica, bideu,sistem de alarmare în caz de incendiu, etc.

Hotel Siqua ofera cazare in Bucuresti in cele 6 camere de tip Single, cu o suprafata de 18mp, 18 camere matrimoniale de cate 25mp, 11 camere duble, 3 garsoniere si 2 apartamente de 38mp respectiv 54mp. Hotel Siqua este dotat si cu Restaurant si Bar disponibil oaspetilor nostrii.