Hotel Sanda din Venus, judetul Constanta este localizat in nord-vestul statiunii, fiind un hotel de 2 stele dar oferind conditii de 3 stele, aflandu-se intr-o zona linistita si plina de vegetatie, la 1 km sud de padurea Comorova si la aproximativ 400 m de plaja, invecinandu-se cu hotelurile Dana, Corina si Raluca.

Hotel Sanda dispune de 116 camere cu doua paturi si 2 garsoniere cu un dormitor cu pat matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila, televizor, frigider, aer conditionat, toate camerele avand geam termopan.

Camerele duble au TV, frigider, grup sanitar propriu, renovat, prevazut cu cada si dus, camerele situate in partea de sud a hotelului au balcon mare, cu 2 sezlonguri, ,camerele dispuse in partea de nord a hotelului au balcon mai mic, cu o masuta si 2 scaune.

Hotel Sanda dispune de un bar de zi, terasa cu barbeque de gradina, loc de joaca pentru copii si o parcare auto.

Hotel Sanda ofera urmatoarele servicii gratuite:

– parcare in fata hotelului in limita locurilor de parcare
– internet wireless la receptie
– depozitarea de valori la receptie
– trezirea turistilor la orele dorite de acestia
– informatii turistice si despre mijloacele de transport

Deasemenea, Hotel Sanda ofera si servicii cu plata, acestea fiind:

– inchirieri de jocuri, umbrele, fier de calcat

Hotel Sanda nu dispune de restaurant, iar serviciile de masa nu sunt obligatorii.Pentru clientii care doresc servicii de masa li se elibereaza de la receptia hotelului bonuri valorice ce pot fi folosite la mai multe unitati din statiune.
Hotel Sanda – cele mai avantajoase si placute servicii de cazare din statiune.