Hotel Rapsodia din Botosani are o pozitie privilegiata in centrul orasului Botosani, evidentiindu-se atat prin eleganta clasica a detaliilor, cat si prin confortul asigurat de dotarile moderne. Hotel Rapsodia va asteapta sa ii treceti pragul chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, in tranzit prin oras sau in cautare de relaxare, punandu-va la dispozitie: 150 camere la 3 si 4 stele; TV LCD; minibar; acces gratuit la internet; microclimat controlat individual; sistem electronic de acces; seif; telefon in camera si in baie; cabina de dus; uscator de par; halate si papuci; senzor de fum in camere.

Hotel Rapsodia este deasemenea primul centru de conferinte din judetul Botosani, fiind perfect adaptat pentru evenimente business, avand 3 sali cu o capacitate de la 30 locuri pana la 600 locuri ce va asigura conditiile ideale pentru succesul evenimentelor dumneavoastra.

Hotel Rapsodia va ofera si Restaurant Rapsodia, cu o capacitate de 120 locuri, asteptandu-va pentru un pranz copios, o cina light, o intalnire cu prietenii sau evenimente importante din viata fiecaruia.
Hotel Rapsodia detine si Terasa Mon Jardin, aceasta fiind locatia ideala pentru clipe petrecute intr-o armonie perfecta a sinelui cu ceilalti, cu natura. Hotel Rapsodia – cele mai complete servicii hoteliere din judetul Botosani.