Hotelul Ramada Plaza este amplasat in nordul Capitalei, la 10 km de aeroportul International Henri Coanda, in mijlocul zonei de afaceri si la cateva minute de centrul orasului, la un pas distanta de Romexpo si la 3 minute de Business Center Bucuresti, in zona de business a Bucurestiului, in apropierea Targului Romexpo, Ramada Plaza Bucuresti ofera o atmosfera ideala pentru calatorii de afaceri si cele mai bune facilitati pentru desfasurarea acestora.

Hotelul Ramada Plaza ofera camere confortabile, in care clientii se simt ca acasa, complet echipate high-tech, sistem de aer conditionat automat, conexiune prin satelit, televizoare LCD cu Pay-TV si canale tv si acces la internet wireless, sunt doar cateva dintre facilitatile din camera.

Arhitectii au creat o proportie volumetrica clara, cu personalitate, care confera imaginea unei clădiri moderne si functionale. Materialele folosite sustin configuratia si genereaza ritmicitate prin modularitatea tuturor elementelor sale. Atmosfera interiorului are aceeasi claritate si subtilitate susţinute atat de compoziţia speciala, cat si de design.
Camerele au un decor rafinat, cu elemente moderne subliniate de imagini digitale, care dau spatiului o nota particulara.