Hotel President din Timisoara, judetul Timis, ofera un ambient patriarhal, putand sa te bucuri de linistea de care ai nevoie, deasemenea reusind sa iti ofere acces imediat la centrul de afaceri si comercial al orasului Timisoara.

Hotel President este amplasat in inima Timisoarei, oferind toate conditiile la care te poti astepta si chiar mai mult. Hotel President ofera si zona restaurant, aceasta avand sala de mese de 30 locuri si sala de protocol pana la 16 persoane, completand experienta rafinata de care va puteti deja bucura in incinta hotelului, avand un meniu diversificat si pentru toate gusturile, si oferind servicii pentru cele mai exigente gusturi precum: specialitati romanesti si internationale, cocktail bar, aer conditionat, terasa.

Hotel President va ofera deasemenea in materie de cazare 15 camere, in regim single sau double si 3 apartamente, acestea fiind prevazute cu aer conditionat, televizoare color conectate la cablu tip satelit, minibar cu bauturi racoritoare si alcoolice, telefon cu linie directa(nationala si internationala), sala de protocol, cu capacitate de pana la 16 persoane, spalatorie si parcare proprie pazita, seif ce va protejeaza valorile si unde acestea se pot afla in siguranta pe durata sejurului dumneavoastra.

Hotel President va ofera deasemenea sansa sa faceti plata prin intermediul oricarui card major de credit: VISA, Mastercard/Eurocard, acesta avand preturi foarte rezonabile pentru nivelul de calitate de care va puteti bucura in incinta respectiva. Hotel President va invita sa va convingeti de ce este unul din locurile favorite celor ce viziteaza Timisoara.