Hotel President**** este situat in centrul Bacaului, fiind promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele in domeniul turistic local. Proiectat intr-o maniera arhitecturala moderna, Hotelul President are un design interior conceput intr-o liniei clasica, evidentiata prin eleganta si rafinament.

Hotelul President din Bacau dispune de 28 camere (24 duble cu pat matrimonial si 4 single) si 4 apartamente, toate realizate intr-un stil clasic ce ies din anonimat prin crearea unui ambient captivant. De asemenea, dispune si de un restaurant pentru evenimente speciale cu o capacitate de 150 locuri si de un restaurant de zi, de 60 locuri, ambele fiind realizate intr-un cadru ales, cu obiecte de mobilier in stil clasic si detalii decorative reproduse cu rafinament.

Terasa Hotelului President**** aflata la nivelul 5 al hotelului ofera o panorama mirifica si o perspectiva romanica asupra orasului. Facilitatile oferite de Hotel President: restaurant, terasa, bar, receptie deschisa non-stop, camera pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, seif, lift, aer conditionat, restaurant.

Alte servicii oferite de Hotel President: sali de conferinta si petreceri, room service, curatatorie chimica, spalatorie, mic dejun in camera, serviciu de calcatorie, meniuri cu dete speciale (la cerere), inchirieri auto, internet wireless, parcare.