Complexul Hotelier Premier este localizat in municipiul Cluj-Napoca, adevaratul centru istoric si cultural, in inima Transilvaniei. Hotel Premier ofera cazare hoteliera in Cluj-Napoca la standardele dictate de cele 4 stele acordate Hotelului Premier.

Toti vizitatorii sunt asteptati sa descopere pas cu pas confortul si dotarile moderne oferite de catre Hotelul Premier Cluj-Napoca si sa se convinga de calitatea serviciilor prestate. Hotel Cluj-Napoca Premier isi asteapta clientrii cu o echipa tanara, alcatuita din profesionisti de valoare, care are ca scop crearea tuturor conditiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa aveti un sejur cat mai placut si, mai ales, sa reveniti cu placere ori de cate ori pasi dumneavoastra se indreapta spre inima Transilvaniei.

In cadrul Complexului Hotelier Premier exista si un restaurant care daca sunteti in cautarea unui loc intim sau a elegantei clasice pentru o intalnire de afaceri sau o cina romantica, cu siguranta le veti intalni la RESTAURANTUL PREMIER. Restaurantul Premier serveste o varietate de mancaruri de la bucataria traditionala romanesca, inclusiv preparate vanatoresti sau platouri cu branzeturi digestive, extrem de savuroase, pana la sofisticata bucatarie Franceza, Italiana, Turceasca.

Alaturi de restaurant, Hotel Premier ofera posibilitatea petrecerii unor momente de socializare in Cafe Royal.
Astfel Cafe ROYAL s-a nascut din dorinta de a oferi iubitorilor de frumos un loc unde sa se relaxeze, intr-o atmosfera unica. Locatia luminoasa, datorita celor trei pereti exteriori din sticla, si decorata in culori calde : rosu, auriu si venghe, impresioneaza prin eleganta, creeaza un aer sofisticat si exclusivist.

Hotel Premier este locatia ideala pentru conferinte si intalniri de afaceri, oferind o capacitate de gazduire impresionanta in cele 3 sali de conferinte detinute.
Hotel Premier organizeaza evenimente si mese festive pentru o receptie de neuitat, fie ca e o petrecere aniversara, o nunta sau un business cocktail, COMPLEXUL HOTELIER PREMIER va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie.