Hotel Perla ofera servicii de calitate in ambianta relaxanta cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai. Hotelul Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri. Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala in Baile 1 Mai, Oradea – Bihor.

Camere:
Complex Hotelier Wellness & Spa Perla , hotel si restaurant de 3*** stele in statiunea Baile 1 Mai, isi aşteapta cu ospitalitate clientii in 56 de spatii de cazare (Duble Twin, Duble Matrimoniale şi Apartamente) complet echipate şi utilate. Complexul va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare pentru un sejur de neuitat, o vacanţa de vis sau un weekend romantic.

Restaurant:
Restaurantul se remarca prin eleganţa şi stil, in armonie cu intreg Complexul hotelier PERLA. Un meniu rafinat din bucataria tradiţionala romaneasca şi internaţionala, insoţit de bauturi fine, vine sa completeze orice eveniment sau intalnire de afaceri. Fie ca luaţi masa cu prietenii sau doriti o cina romantica, fie ca sunteţi la o intalnire de afaceri, aici veţi gasi locul ideal pentru oricare dintre ele.

Teren sport:
Cei care practica cu regularitate un sport, au un tonus mai bun, sunt mai eficienti la locul de munca. A include in programul saptamanal cel putin o ora de sport, inseamna a-ti prelungi viata. De asemenea o partida de fotbal va da ocazia de a va cunoaste mai bine colegii.